Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

35.Dëshmia se Allahu qesh

Imam Ali bin Umer ed-Darakutni (v. 385)

Burimi: Kitab-us-Sifat, fq. 75-76

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

35 – Ahmed bin Muhammed ibn Ismail el-Ademi na tregoi, el-Fad’hl bin Sehl el-Araxh na tregoi, Jahja bin Is’hak Ebu Zekerija es-Sejlahini na tregoi, Ibn Lahi na tregoi, nga Ebu Zubejri, i cili tha: “E pyeta Xhabirin rreth kalimit, dhe ai tha: “E kam dëgjuar të dërguarin e Allahut duke thënë:

“Allahu do t’u shfaqet atyre duke qeshur.” 1


1 Nakdhu Uthman bin Said ala el-Marisi el-Xhehmi el-Anid, fq. 96.

Shpërndaje: