Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

36.Dëshmia se Allahu qesh

Imam Ali bin Umer ed-Darakutni (v. 385)

Burimi: Kitab-us-Sifat, fq. 76-77

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

36 – Jusuf bin Jakub en-Nejsaburi na tregoi, Nasr bin Ali na tregoi, el-Husajn bin Ebi Arubeh, el-Haxhaxh bin Minhal dhe el-Muhane bin Shibl na tregoi, Hatib bin Selemeh na tregoi, nga Ali bin Zejd, nga Amarah el-Kurashi, nga Ebu Burdeh, nga Ebu Musa el-Eshari, nga profeti ﷺ i cili tha:

“Zoti ynë do të na shfaqet duke qeshur.”

Shpërndaje: