Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

57.Leximi në sunnetin e akshamit

Imam Muhamed Nasirudin El-Albani (v. 1420)

Sifatu Salat-in-Nebi, fq. 101

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Lidhur me namazin sunnet pas akshamit, profeti e kishte zakon të lexojë suren ”El-Kafirun” në rekatin e parë dhe ”El-Ikhlas” në rekatin e dytë.1


1 Ahmedi, El-Makdisi, Nesai, Ibn Nasr dhe Tabarani.

Shpërndaje: