Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A do ta shohin besimtarët Allahun dy herë në ditë në Xhenet?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi:http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/8417.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e vërtetë se disa besimtarë do ta shohin Allahun dy herë në xhenet, në mëngjes dhe në mbrëmje, apo mund ta shohim Atë vetëm një herë çdo të premte?”

Përgjigja: ”Allahu e di më së miri. Ajo që është transmetuar është çdo të premte.”

Shpërndaje: