Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A duhet pohuar se Allahu ka gojë?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9879

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është mendimi juaj në lidhje me atë që thotë se ne duhet të pohojmë se Allahu ka gojë sepse një prej atributeve të Tij është të qeshurit? A është e saktë kjo deklaratë?”

Përgjigje: ”Kjo është një deklaratë e kotë, një deklarat e kotë .. (zëri i pa qartë). Ne pohojmë se Allahu qesh pa e ditur se si Ai qesh ..”

Shpërndaje: