Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A e prek Allahu fronin?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (3)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/muq–14331123.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A lejohet të thuhet se Allahu e prek fronin apo se Ai nuk e prek atë?”

Përgjigje: ”As nuk duhet të thuhet se Ai e prek atë apo se Ai nuk e prek atë. Sepse nuk ka asnjë dëshmi për këtë.”

Shpërndaje: