“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është emri el-Maksud prej emrave të Allahut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/5566.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është emri el-Maksud prej emrave të Allahut?”

Përgjigje: ”Jo.”

Shpërndaje: