“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A është en-Nur prej emrave të Allahut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/10723

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është emri en-Nur një prej emrave të Allahut Azze ue Xhel?”

Përgjigje: ”En-Nur, po ai është prej emrave të Allahut.”

Shpërndaje: