Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet të kërkohet mbrojtje nëpërmjet fjalëve të Allahut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet të kërkohet mbrojtje nëpërmjet fjalëve të Allahut?

Përgjigje: Po, të kërkuarit mbrojtje nëpërmet fjalëve të Allahut, dhe fjalët e Allahut janë dy lloje:

Fjalët e Allahut el-Kaunijjeh (kosmologjike) dhe fjalët esh-Shar’ijjeh (të shpallura).

Personi mund të kërkojë mbrojtje përmes fjalëve të përsosura el-Kaunijjeh dhe el-Kur’anijjeh.

Shpërndaje: