“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Allahu e shkroi Teuratin me dorën e Tij

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/10855

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e saktë për ta përshkruar Allahun me el-Kitaba (se Allahu shkruan)?”

Përgjigje: ”Po. Allahu e shkroi Teuratin me dorën e Tij, dhe Ai e krijoi Ademin (alejhis-selam) me dorë të Tij.”

Shpërndaje: