“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë do të thotë fjala Allah?

Imam Muhammed bin Abdul-Vehab 

Burimi: ”50 pyetje dhe përgjigje në Çështje të Besimit” fq. 10

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë do të thotë fjala Allah?
Përgjigje: Kjo do të thotë Ai që meriton të hyjnohet dhe të adhurohet nga të gjitha krijesat.

Shpërndaje: