Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi për tu betuar në jetën e Allahut?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (1)
http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1430-7-11.mp3
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi për tu betuar në jetën e Allahut?”

Përgjigje: ”Kjo është në rregull. Kjo është një nga cilësitë e Allahut Subhanah. Jeta është një nga cilësitë e Tij:

اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ

”Allahu është Një, e nuk ka të adhuruar (Zot) pos Tij, është i përjetshëm, mbikëqyrës.” 3:2

Shpërndaje: