Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Thënia: ”Allahu dëgjon pa ndjenja”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/10901

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është mendimi juaj në lidhje me këtë shqiptim: Allahu dëgjon pa ndjenja?”

Përgjigje: ”Nuk lejohet të folurit e tillë. Ai dëgjon dhe kjo mjafton. Ai dëgjon sikurse Ai dëshiron – Subhanehu ue Te ala…”

Shpërndaje: