Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

40.Besojmë në të gjithë këtë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: et-Ta’likat el-Mukhtasarah alal-Akideh et-Tahauijjeh, fq. 55

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Xha’fer el-Uarrak et-Tahaui (Allahu e mëshiroftë) ka thënë:

40 – Ne e besojmë në të gjithë këtë dhe jemi të bindur se gjithçka është nga Ai.

Shpjegimi:

Ne e besojmë të gjithë këtë, e adhurojmë Allahun me këtë akide, dhe këto nuk janë thjesht fjalë boshe që i themi me gjuhë, përkundrazi zemrat tona i besojnë ato.

Shpërndaje: