Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

71.Ai që beson në diçka në Islam dhe mohon diçka tjetër është kafir (3)

Autor: Imam Muhammed bin Abdil-Uehab (v. 1206)   

Shpjegues i librit: Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Sherh Kefsh-ish-Shubahat

Përktheu: Valdet Gashi 

www.perlatmuslimane.com

Nëse Allahu ka sqaruar në Librin e Tij se, ai që beson në një pjesë dhe mohon një tjetër, është një pagan i vërtetë dhe se ai e meriton atë që është përmendur, atëherë largohet dyshimi. Kjo është diçka që disa nga el-Ahsa e përmendën në letrën e tyre që ata na dërguan neve.

Shpjegimi

Unë nuk di asgjë për këtë letër. Kjo është diçka që duhet hulumtuar.

Shpërndaje: